POVREMENI POSLOVI

HONORARNI POSLOVI

ZA OSOBLJE : KAKO RADI TEFTER?

Odredite dane kojima želite da radite, na kojim pozicijama i lokacijama i naravno po ceni satnice koju poželite!

1
1

Registrujte se

Klikom na REGISTRACIJA, ostavite Vaše osnovne podatke.

Klikom na REGISTRACIJA,
ostavite Vaše osnovne podatke.

Registracija

Vaš profil

Nakon registracije, stići će na Vaš mail aktivacijski link pomoću kojeg ulazite na Vaš profil prvi put, svaki naredni put moći ćete da se prijavite preko polja «prijava» na početnoj strani našeg sajta.

U Vašem profilu ispunite obavezna polja: fotografija, usluge koje želite da nudite (npr. konobar,kuvar i sl) te cene satnice za svaku od ponuđenu uslugu.

2
2
3
3

Zakažite intervju

Kako bi Vaš profil bio potpun i aktivan, te kako biste počeli dobijati ponude za honorarne poslove ( i stalne / ukoliko odaberete tu opciju) potrebno je da obavite telefonski intervju sa našom službom za ljudske resurse.

Intervju će biti vezan za Vaše znanje i iskustvu samo na poljima na kojima ste odredili da želite da radite, te mu je namena da Vas tako bolje upoznamo, da Vam pomognemo da upotpunite profil, da unesete vremena kada želite da radite te da Vam objasnimo sve funckije Teftera.

Sada ste aktivni.
Ponude za angažman počinju
da stižu na Viber. Srećno!

Nakon obavljenog intervijua, svi koji zaista žele raditi povremene i dodatne poslove biće ocenjeni skladno znanju i profili će biti odmah aktivirani!

Naši klijenti su razni, tako da je nekima potrebno mlado i neiskusno osoblje, dok drugi traže starije sa iskustvom - stoga su na Tefter dobrodošli svi od 18 do 81 :)

4
4