STALNI POSLOVI

ZA OSOBLJE: KAKO RADI TEFTER PLUS?

Tražite posao u ugostiteljstvu ili želite da menjate trenutni?

Otvorite TefterPlus profil već danas a mi ćemo Vam naći posao


1

Registrujte se

Klikom na REGISTRACIJA, ostavite Vaše osnovne podatke.

Klikom na REGISTRACIJA,
ostavite Vaše osnovne podatke.

Registracija
2

Vaš profil

Nakon registracije, kako bi Vaš profil bio potpun za našu službu ljudskih resursa, dodajte Vašu FOTOGRAFIJU te unesite u namenska polja detalje o željenom poslu (radna pozicija, očekivana primanja, lokacija isl).

2
3
3

Zakažite intervju

Kako bi Vaš profil bio potpun, te kako bismo Vas selektovali kao kandidata za ponude za stalno zaposlenje od strane naših klijenata koje su u skladu sa Vašim željama i kriterijumima, potrebno je da obavite telefonski intervju sa našom službom za ljudske resurse.

Intervju će biti vezan za Vaše znanje i iskustvu na poljima na kojima ste odredili da želite da radite, te mu je namena da Vas tako bolje upoznamo, da Vam pomognemo da upotpunite profil te da pronađemo posao po Vašoj meri.

Privatnost

Vaš TefterPlus profil je vidljiv samo nama i Vama. Tek kada klijent bude tražio kandidate sa Vašim karakteristikama, te kada njegovi uslovi budu jednaki Vašim željama, mi ćemo Vas telefonski kontaktirati te ukoliko budete zainteresovani proslediti Vašu biografiju klijentu koji će Vas pozvati na razgovor.

4
4